Converse all star αυθεντικα η αντιγραφή οδηγος

all star
Converse All Star

All star Converse

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι κάποιος έχει ένα φίλο που φέρνει γνήσια all star από το εξωτερικό και τα έχει 40€; Η ότι πήγε σε ένα μαγαζί που έχει όλα τα converse σε Stock τιμές? Δυστυχώς αγοράζει replica (μαϊμού) και μάλιστα πανάκριβα. Παρακάτω θα σας δείξουμε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες με διαφορές από τα γνήσια all star Converse και από τις απομιμήσεις. Το βασικό κριτήριο όμως είναι η τιμή. Δεν μπορεί ένα converse σταράκι να έχει κάτω από 55€ εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να πέσει στα 53€ και φυσικά αν είναι από e-shop 55€ σύν τα μεταφορικά και όχι δώρο γιατί αν τα κάνει δωρεάν τα μεταφορικά επιβαρύνεται το κατάστημα με τουλάχιστον 5€.
 all star converse | urbanfashion.gr




Το κόστος αγοράς λοιπόν ενός all star converse για ένα κατάστημα είναι 40 εώς 45€ ανάλογα με τις ποσότητες που αγοράζει. Αυτό το κόστος ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Από την ινδία και την κίνα εως τις ΗΠΑ. Αυτό και μόνο αν σκεφτούμε θα μας προβληματίσει για το πώς μπορεί να πουλάνε κάποιοι σταράκια με 40€ και κάτω. Το κόστος πώλησης που η Converse έχει ορίσει είναι 65€ για τα converse all star chuck Taylor ox(χαμηλά) και 68€ για τα Converse all star Chuck Taylor Hi (μποτάκια). Από εκεί και πέρα το κάθε κατάστημα ορίζει την πολιτική των εκπτώσεων. Φυσικά κανένας δεν είναι τρελός να πουλάει κάτω του κόστους. Η μοναδική περίπτωση που υπάρχει να το βρείτε 45€ είναι να υπάρχει  ένα τελευταίο νούμερο και φυσικά όχι τα all star λευκά, all star γκρί, all star μπέζ, γκρί (σκούρο),κόκκινα γιατί τα κλασικά αυτά χρώματα είναι carry over (βγαίνουν κάθε χρόνο).

Στις φωτογραφίες βλέπουμε κάποιες διαφορές χωρίς να σημαίνει πως αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι σίγουρα γνήσιο. Οι κινέζοι μπορεί να μην τα έχουν αλλά οι Τούρκοι κάνουν καλές αντιγραφές με χαμηλή ποιότητα. Γενικά λοιπόν προσέχουμε τα παρακάτω.
  1. Την τιμή του προίόντος. Να είναι μέσα στις τιμές που αναγράφουμε παραπάνω
  2. Να υπάρχει σταθερό τηλέφωνο αν ψωνίζουμε απο e-shop
  3. Να μην εμπιστευόμαστε τις γνωστές μηχανές σύγκρισης τιμών δεν λένε όλη την αλήθεια γιατί δεν την γνωρίζουν.
Παρακάτω σας αναφέρουμε και 2 μεγάλα καταστήματα για αγορά των all star Converse με εγγύηση γνησιότητας.





Share this:

CONVERSATION