Το urbanfashion.gr σας παρουσιαζει τα νεα Converse All Star Chuck Taylor II




Ακολουθείστε τις νέες τάσεις που κυριαρχούν το φετινό χειμώνα και απολαύστε το Styling που δημιουργούν τα νέα converse all star Chuck Taylor II

To νέο converse all star Chuck Taylor II ήρθε για να λάβει θέση στις καλύτερες στυλιστικές επιλογές σας. Συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα του κλασσικού converse all star με την άνεση που προσφέρει η νέα σόλα Lunarlon της Nike, σαρώνει ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο υψηλής αισθητικής και ποιότητας καμβάς τους σε 5 μοναδικές αποχρώσεις, συναντάται τόσο σε χαμηλό όσο και ψηλό converse all star. Η ιδιαιτερότητά του νέου all star Chuck Taylor II έγκειται στην αντικραδασμική σόλα Nike Lunarlon που προσφέρει τη μέγιστη άνεση επί ποδός. Την σόλα Lunarlon την συναντάμε σε πολύ ακριβά αθλητικά παπούτσια στίβου, οπότε η ανατομία της θα σας μείνει αξέχαστη. Η Converse και η Nike ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν το απόλυτο Sneaker που ήδη στο εξωτερικό σπάει ταμεία. Βρείτε τα στο www.urbanfashion.gr και λατρέψτε τα!


Γιατί να επιλέξω το νέο converse all star Chuck Taylor II με σόλα Lunarlon?
Γιατί η σόλα Lunarlon είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό, ικανό να απορροφά κάθε κραδασμό και προσφέρει απεριόριστη άνεση ακόμη και μετά από μια extra απαιτητική μέρα. Στη δουλειά, στη βόλτα, στη βραδινή έξοδο, τα converse all star Chuck Taylor II σας συντροφεύουν δίνοντας το απόλυτο στυλ!




Εμπνευστείτε από τις 5 μοναδικές αποχρώσεις στο www.urbanfashion.gr και κάντε τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές!

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου